LOGODNICII AMALTHEIEI OLT TV – Slatina

https://www.youtube.com/watch?v=WoTQR_hvBmo

Fără titlu

Slătinenii prezenţi aseară în sala Teatrului Eugen Ionescu au avut parte de două ore de umor şi bună dispoziţie oferite de actorii trupei Proart. Premiera spectacolului Logodnicii Amaltheiei a adus în faţa publicului povestea unor cupluri în care trădarea este ridicată la rang de artă.

După succesul înregistrat cu piesa „Ibovnice cu ochi de Maramureş”, scriitorul Mihai Haifa Traista a conceput special pentru membrii trupei de teatru Proart „Logodnicii Amaltheiei”. Sub amprenta regizorală a maestrului Nicu Popa, spectacolul a fost unul plin de umor, actorii slătineni reuşind să scoată în relief scene remarcabile spre încântarea publicului prezent în sală. Fiecare replică a fot răsplătită cu aplauze furtunoase şi hohote de râs.

A fost o seară în care toate eforturile depuse în ultimele luni de pregătire au pălit în faţa aplauzelor, un spectacol în care actorii s-au dedicat întru totul publicului şi bunei sale dispoziţii.

Cu sprijinul Centrului Cultural Eugen Ionescu şi al Primărei Slatina, membrii trupei au promis că piesa va fi reluată şi în noiembrie. De data aceasta, spectacolul va fi unul umanitar, iar banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi Laurei, eleva Colegiului Naţional Vocaţional Nicolae Titulescu, care suferă de o tumoră pe creier.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: